Reviews

Mondhygienist-Den-Haag-Reviews-1
Speler van het Nederlands Elftal bij Mondhygienist Den Haag.

Mondhygienist Den Haag heeft al veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo vriendelijk hun ervaringen te delen.
“Ik kom al meer dan twee jaar bij Mondhygienist Den Haag en ik word er altijd goed geholpen. Dankzij Mondhygienist Den Haag is mijn gebit goed schoon en voelt mijn tandvlees een stuk beter aan. Ik raad iedereen aan om naar Mondhygienist Den Haag te gaan!”
Jeroen Huisman

“Ik ben erg tevreden over Mondhygienist Den Haag. Er wordt goed naar je geluisterd en als je vragen hebt, wordt er altijd een duidelijke uitleg gegeven. De persoonlijke benadering vind ik erg fijn. Je krijgt daardoor echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt. Mondhygienist Den Haag krijgt van mij een dikke voldoende.”
Erika van den Broek

“Ik ben altijd al bang geweest voor alles wat met tandartsen te maken heeft en toen ik wegens tandvleesproblemen naar de mondhygiënist moest, zag ik daar erg tegenop. De behandeling bij Mondhygienist Den Haag bleek gelukkig erg mee te vallen. De mondhygiëniste legde van tevoren precies uit wat ze ging doen en daardoor werd ik een stuk rustiger. De behandeling was uiteindelijk bijna geheel pijnloos en ik heb nergens last van gehad. Bedankt Mondhygienist Den Haag!”
Carolien van der Zee

“Al jaren had ik last van veel tandsteen in mijn gebit. Hierdoor kreeg ik op den duur last van bloedend tandvlees. Bij Mondhygienist Den Haag hebben ze alle tandsteen verwijderd en mijn gebit goed schoongemaakt. Ik heb nu nergens last meer van.”
Karin Lalkens

“Omdat ik een slecht gebit heb, verwees mijn tandarts mij door naar Mondhygienist Den Haag. De mondhygiënist heeft mijn gebit niet alleen schoongemaakt, maar ook uitgelegd wat ik kan doen om mijn gebit goed te verzorgen zodat ik minder snel gaatjes krijg. Bij Mondhygienist Den Haag werken deskundige en professionele mensen die weten wat ze doen.”
Theo de Boer

“Al langere tijd ben ik bij deze mondhygiënist patiënt. Over de praktijk, en de twee mondhygiënisten ben ik zeer tevreden. Zeker doordat het zo klein is, is de band met patiënt erg goed. Ook leggen ze alles goed uit en proberen ze tips te geven om problemen te voorkomen die er zijn. Het is dus niet alleen de problemen verhelpen. Maar ook tips geven om de problemen te voorkomen. Naar mijn mening wordt dit veelte kort gedaan bij andere praktijken. Pluim voor Mondhygiënist Den Haag dus!”
Marlies

Wij bedanken deze klanten voor hun reviews, een eigen review insturen kan ook altijd!